Kalender:
Wedstrijden
Datum:
30.03.2019 12:00 pm - 3:00 pm

Beschrijving

Op 30 maart a.s. is er weer de traditionele finale van onze eigen boscross op het DOK-terrein aan de Guldemondweg. Alle pupillen en junioren van Noordkop mogen hieraan meedoen, ook degenen die nog geen boscross hebben gelopen. Om echter in aanmerking te komen voor een prijs moet je dit winterseizoen aan minstens twee boscrossen (van de drie) en de finale hebben meegedaan. Alle deelnemers aan de boscrossen en/of finale krijgen in ieder geval een diploma en een herinnering.

Er wordt om 12.00 uur gestart met de oudste junioren en vervolgens worden de deelnemers steeds jonger. Aan het eind, rond 12.45 uur kunnen familieleden (ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s enz.) en trainers nog deelnemen aan een “funcrosswedstrijd” over 1000 m waarbij deelnemen (voor de meeste mensen) belangrijker is dan winnen!

Deelname is gratis! Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven. Haal wel een startnummer op in de kantine van DOK.

Vanaf 13.30 uur is er in de kantine van DOK een feestelijke afsluiting van het crossseizoen voor alle jeugdleden (dus ook als je niet meegelopen hebt) met o.a. een bingo.  Rond 15.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden waarbij de ouders van harte welkom zijn.

Parkeren is  mogelijk op het parkeerterrein van DOK aan de Doggersvaart!

Commentaren

bwfinance

zeespiegel