klik op foto voor vergroting

SV Noordkoppupillen tijdens het defilee                                         De bronzen meisjes pupillen A1 met trainers Samantha Kreté en Jacob van der Wulp

Afgelopen zaterdag 20 september hebben in Beverwijk 6 pupillen van SV Noordkop Atletiek deelgenomen aan de provinciale finale van de pupillencompetitie.
Selina Mulder slaagde erin om bij de meisjes pupillen A1 een zilveren medaille te behalen. Vooral het balwerpen met een fenomenale afstand van 33,77m (een nieuw clubrecord!) leverde haar veel punten op.

In dezelfde leeftijdscategorie blonk Lara Smits uit bij het verspringen met 4,07m. Dat leverde haar een 3e plek op in het eindklassement. De ploeg van de meisjes pupillen A1, bestaande uit Meagan van der Vlis, Isa Kollé, Selina Mulder, Lara Smits en Myrthe Vredeveld eindigde bovendien als 3e in het ploegenklassement.
Met mooie persoonlijk records van 2,76m bij het verspringen en 16,86m bij het balwerpen scoorde Chelsea Striet een 11e plaats bij de meisjes mini. Haar score bij het balwerpen was de op één na beste prestatie van haar categorie.

             klik op foto voor vergroting  

 Chelsea Striet bij de start van de 40m sprint                                              Het podium bij de meisjes pupillen A1 met Lara Smits (links) en Selina Mulder (midden)

bwfinance

zeespiegel