Noordkopjunior Ioann Lobles wint finale crosscompetitie

Op zaterdag 19 maart werd in het Dijkgatbos in de Wieringermeer de finale van de crosscompetitie voor de regio's 1 tot en met 5 van de Atletiekunie gehouden. Na een drietal voorronden mochten de beste jeugdatleten uit de regio’s Noord-Holland, Utrecht en Flevoland onderling uitmaken wie de sterkste was. Ruim 1200 deelnemers van 47 atletiekverenigingen verschenen in verschillende leeftijdsklassen aan de start van dit door AV Wieringermeer georganiseerde evenement.

Ioann Lobles werd  1e bij de  jongens junioren D1. In de beginfase van de 2000m pakte hij al snel de koppositie en stond die niet meer af. Ioann bleef in een strak tempo doorlopen en kwam met  ruime voorsprong op zijn concurrenten als eerste in 7.36 over de finish.

foto's Sinterklaastrainingen pupillen

Hier zijn de foto's en het filmpje van de Sinterklaastraining en uitreiking PR-competitie pupillen van afgelopen maandag 30-11-15.

1e uur Mini's C en B pupillen
2e uur A pupillen
3e uur D1 junioren

Video samenvatting.....

 

prijsuitreiking bij pupillen

woensdag 7 oktober was de eerste wintertraining voor de pupillen in Sporthal Sport aan Zee. Tevens werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om de  prijzen uit te delen van de Clubkampioenschappen 2015 van afgelopen zondag 4 oktober. Voor de eerste 3 plaatsen werden mooie bekers uitgedeeld door Peter Jacobs. Enkele foto's zie link. De prestatie diploma's worden later nog uitgereikt

foto's..........

Successen voor Noordkop pupillen bij Noordhollands kampioenschap

Afgelopen zaterdag 19 september hebben in Warmenhuizen 10 pupillen van SV Noordkop Atletiek deelgenomen aan de provinciale finale van de pupillencompetitie.
Lara Smits slaagde erin om bij de meisjes pupillen A2 de titel  op de driekamp sprint/kogelstoten/hoogspringen te veroveren. Haar winst pakte ze vooral bij het hoogspringen met een hoogte van 1.35m. Zij werd op de voet gevolgd door clubgenote Isa Kollé die uitblonk bij het kogelstoten met een nieuw clubrecord van 9.99m en zo een zilveren medaille zeker stelde.

foto's laatste pupillen training 29 juni

Afgelopen maandag was de laatste pupillen training voor de schoolvakantie. Traditioneel hebben de trainers weer een leuke hindernis circuit in elkaar gezet. Om 17.00 uur waren eerst de mini's, C en B pupillen aan de beurt en daarna het 2e uur de A pupillen. Als de scholen weer beginnen, starten ook de trainingen weer. Fijne vakantie.

foto's 2e competitiewedstrijd pupillen 06-06-15

Afgelopen zaterdag deden 28 jeugdatleten mee met de 2de competitie wedstrijd voor pupillen bij Hera te Heerhugowaard. De foto's die gemaakt zijn door carolien Raadgers zijn te zien via deze link..

 

uitslagen onderlinge wedstrijd voor pupillen en D-junioren

Afgelopen woensdagavond 13 mei was het met 65 deelnemers en veel ouders weer gezellig druk bij de traditionele onderlinge wedstrijd.Mede door de gunstige weersomstandigheden werden er veel goede prestaties neergezet bij de tweekamp en de 600/1000m.
Maar liefst 118 keer werd er door de pupillen een persoonlijk record verbeterd. Uitslagen zie hier......

foto's 1e pupillen competitiewedstrijd te Warmenhuizen

Vandaag 11 april deden 25 pupillen van SV Noordkop mee met de 1e voorronde van de pupillen competitie bij Nova te Warmenhuizen. Ondanks de kou, wind en regen hebben onze pupillen mooie resultaten en vele persoonlijke records behaald. Enkele foto's van deze wedstrijd zijn te zien via deze link... of onder de knop media in het topmenu

foto's 3e voorronde regio cross in Obdam

Afgelopen zaterdag 7 februari stonden SV Noordkop pupillen en junioren aan de start bij de 3e voorronde van de regio cross competitie 2014-2015

Bij deze cross, georganiseerd door ARO’88, liepen de minipupillen 700m, de  C-pupillen 1000 meter, de B-pupillen 1250m en de  A-pupillen 1500 meter. 

Carolien Raadgers heeft van deze cross enkele fotos genomen  >>> foto's

Duincross 2 december 2018

IMG 6157
De voorinschrijving is open. 
Let op !!!!! alleen inschrijven voor de 
lopers die niet ingeschreven zijn voor het cross circuit.

Inschrijven? klik hier........