bingo

Beste Hardloop-Bingoërs van SV Noordkop,

Ten eerste zijn wij ontzettend blij met het grote aantal aanmeldingen voor de hardloop-bingo. Ruim 85 Noorkoppers zijn deze weken fanatiek met de opdrachten bezig geweest en sommige hebben inmiddels zelfs al een volle kaart. Omdat we meer aanmeldingen van de volwassenen hebben ontvangen dan van de jeugd hebben wij besloten om de prijzen iets anders te gaan verloten. De Bingo-winnaars zullen op de website van SV Noordkop en via social media bekend worden gemaakt!

  • Graag willen wij op zaterdag 30 mei om 10:15 de prijzen uitreiken op het parkeerterrein bij de Donkere Duinen (op gepaste afstand).
  • Houden jullie er rekening mee dat de Bingo-kaarten uiterlijk voor zaterdag 23 mei moeten worden ingeleverd!!!
  • Wij vragen jullie bij het inleveren duidelijk en volledige je naam te noteren en bij de jeugd ook de leeftijd vermelden.

Inleveren kan via de post of maak een foto van de ingevulde bingokaart en mail deze naar onderstaande adressen:

Sasja Marsman: Mercurius 66, Boatex of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of Wendy Groen: Saturnus 29, Boatex of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Aanmelden nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 3

Gisteren 34

Laatste week 3

Laatste maand 212

Totaal 187701