de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar kunnen eindelijk van start!! Ook de marine heeft toestemming gegeven om weer gebruik te kunnen maken van het sportpark dus gaan we maandag 11 mei weer aan de gang. Let wel op: we hebben voorlopig een ander rooster. Alle jeugdleden hebben deze ontvangen via een nieuwsbrief. Kijk hierin dus goed naar de juiste tijd en dag. Lees ook nog even alle regels door, in het belang van jezelf (of je kind) en in het belang van onze trainers. Je mag alleen mee trainen als je je vooraf hebt aangemeld. Nog niet gedaan? Doe dit dan snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Veel sportplezier !!
renspring

 

Onze 18+ leden vragen we nog even geduld te hebben. De gemeente komt nog met richtlijnen en procedures hoe we de trainingen voor jullie mogen gaan hervatten. Ook moet de noodverordening worden aangepast. Zodra daar duidelijkheid over is krijgen jullie een nieuwsbrief toegezonden met alle informatie. Deze wordt verzonden naar de emailadressen die voorkomen in het ledenbestand. Email recentelijk gewijzigd? (of andere gegevens? ) geef dit dan door via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie geduld en hopen dat iedereen gauw, in goede gezondheid, de training kan hervatten.
bingo2

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Aanmelden nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 4

Gisteren 34

Laatste week 4

Laatste maand 213

Totaal 187702