Hierbij melden wij dat de jaarvergadering van 27 maart a.s. niet doorgaat. Wij zullen jullie laten weten als er in de loop van het jaar een andere datum wordt vastgelegd. Laten we eerst maar alle ontwikkelingen afwachten,

Ook hebben we aangegeven dat de trainingen tot 1 april zijn stopgezet. Het ziet er nu naar uit dat dit langer zal gaan duren. Omdat wij geen datum kunnen noemen komen wij weer in de lucht als de trainingen weer hervat gaan worden.

Dan nog het volgende verzoek van de Atletiekunie:

“We krijgen vragen over ‘samen hardlopen’ of ‘gezamenlijk trainen op alternatieve locaties’, georganiseerd vanuit individuele leden zonder tussenkomst van clubs. Het advies van de Atletiekunie volgt uit de adviezen van het RIVM om dit niet te doen. Het advies is erop gericht sociale contacten te beperken en dat betekent dus ook 'samen sporten'. Daar waar nodig vragen we je dit advies door te zetten naar jouw leden”

Laten wij als Noordkoppers het goede voorbeeld geven. Lopen mag, maar ga niet in groepsverband.

Wij hopen jullie straks allemaal weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen.

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Aanmelden nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 3

Gisteren 34

Laatste week 3

Laatste maand 212

Totaal 187701