Vanaf nu is het voor iedereen die S.V. Noordkop atletiek een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren.Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com en selecteer onze vereniging of klik op de banner van Sponsorkliks die op onze website staat.

Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp, MediaMarkt enz. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een sponsorbedrag op terwijl jij dezelfde prijs betaalt als een normale webbestelling bij die winkel. Het kost je dus NIETS extra.Doe hetzelfde als je een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via Sponsorkliks kun je terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert voor S.V. Noordkop atletiek. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt !!!

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Aanmelden nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 3

Gisteren 34

Laatste week 3

Laatste maand 212

Totaal 187701